Iskolai RobotRoadShow

Pörög az élet a RIDENS falain  belül, diákjaink ezúttal a 3D nyomtatás és a robotok világával ismerkedhettek az Óbudai Egyetem jóvoltából.

Az előadást, ahol diákjaink testközelből ismerkedhettek a legmodernebb 3D technológiával, a robotikával és a robotprogramozással, Somlyai László, az Óbudai Egyetem NIK tanára tartotta.  A rendezvény szervezője az Óbudai Egyetem „STEM népszerűsítő tevékenységek” alprojekt EFOP-3.4.4-16-2017-00019  keretén belül, a Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely, a megvalósításban Simon Csaba STEM regionális munkacsoport vezető segített.

A Roadshow lényegében az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely informatikai képzéseinek népszerűsítése céljából szerveződött, az informatika legújabb vívmányainak bemutatására. Nagy hangsúlyt fektetnek a képzések akadálymentesítésére, ezért tartották fontosnak, hogy a mi fiataljainkhoz is eljussanak, akik szemmel láthatóan nagy élvezettel tanulmányozták ezt az egyre dinamikusabban fejlődő informatikai világot.

Köszönjük a szervezést és a lehetőséget!

https://photos.app.goo.gl/49RignB47C7W8PJu1

You may also like...