Április végi programőrület

Április 27. – Az eseménydömping új világnapja 😉 

„A kreativitáshoz bátorság kell” – Henri Matisse

Április 27-én tanítás nélküli munkanapon az intézmény tanári,- és kollégiumi nevelő gárdája reggeltől estig tartó bőséges programkínálattal látta el fiataljainkat a kreativitás és a bátorság szellemében.

A délelőtti osztályfőnökökkel töltött játékos programok után délután 14 órakor nyílt zenés-verses iskolai kiállítás Nagy Tekla fotóiból az emeleti aulában, melyen szép számmal jelentek meg diákok, nevelők, tanárok és ahol bebizonyosodott, hogy a tehetség a legváratlanabb helyeken és időben képes felbukkanni.

https://goo.gl/photos/XrCCcUC4zWXWuTm87

 

A nem túl barátságos időjárás ellenére is – egész napos programözön szórakoztatta a RIDENS diákságát, pedagógusi,- és kollégiumi nevelő gárdáját.

Barátságos focimeccsen mérhette össze tudását tanárainkból és diákjainkból álló focicsapatunk az iskola salakos focipályáján.

https://goo.gl/photos/GbQbCokx65mupWLg6

Kézműves foglalkozáson vehettek részt azok, akik a művészetek iránt érdeklődnek.

https://goo.gl/photos/X7tMGz8fQLCDYan26

A Nógrád Megyei,- és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság jóvoltából diákjaink különféle szimulációs eszközök segítségével megtapasztalhatták, hogy milyen is lehet a közlekedés az alkohol, illetve a drog tudatmódosító hatása alatt. Ezen felül a közúti forgalomban motorosként vehettek részt programszimulátor segítségével.

https://goo.gl/photos/rcHwmAsxW6FrVtoa8

A Zumba alakformáló és energetizáló hatását is kipróbálhatták Borda Zsolt vezetésével.

https://goo.gl/photos/CexGF7kD8RiDiUKr8

Egykori diákunk Tunyogi Imre zenés-beszélgetős verseskötet-bemutatójának is a RIDENS adott otthont. Imre sikeréből is jól látszik, hogy a kihívással élők világa telis-tele van tehetségekkel.

https://goo.gl/photos/RSo2SorjDyiU27n98

A nap fáradalmait késő délutáni lazuláson pihenhették ki az ifjak aszfalt-rajzolással, filmnézéssel, beszélgetéssel, vagy épp alvással, este pedig közös disco és karaoke szórakoztatta az érdeklődő nagyérdeműt.

https://goo.gl/photos/toKdfvR6nQavf6wE8

 

You may also like...