Rajzpályázat

A RIDENS Szakgimnázium, Szakiskola Készségfejlesztő Iskola és Kollégium (Balassagyarmat, Nyírjespuszta 5.) rajzpályázati felhívása balassagyarmati középiskolás diákok számára

Téma: „Segítsünk együtt!”

Diákönkormányzatunk szervezésében 2017. május 18. napján „életmentő napot” tartottunk, a program mindenki számára nyitott volt. Ha ott voltatok, rajzoljátok le a látottakat, örökítsétek meg élményeiteket. Ha nem tudtatok részt venni az eseményen, a megjelölt témában használjátok fantáziátokat!

FONTOS! A pályázat részletei és a beleegyező nyilatkozat INNEN TÖLTHETŐ LE!

Életkor:         Életkori megkötés nincs, minden 9., vagy annál magasabb évfolyamba járó, tanulói jogviszonnyal rendelkező balassagyarmati középiskolás részt vehet a rajzversenyen.

Technika:      Szabadon választott. (ceruza, filctoll, vízfesték, zsírkréta….stb.. Vegyes technika is megengedett.)

Méret:            A/4 rajzlap

Határidő:       Rajzaitokat 2017. május 31. napjáig juttassátok el a RIDENS Szakgimnázium, Szakiskola Készségfejlesztő Iskola és Kollégium címére. 2660 Balassagyarmat, Nyírjespuszta 5.

Értékelés:      Munkáitokat 3 tagú, iskolánk pedagógusaiból álló zsűri fogja értékelni. Az eredményekről e-mail útján fogjuk tájékoztatni középiskolákat, 2017. június 1. napján.

Díjátadó:       A rajzverseny győztese kupát és oklevelet kap, a második-harmadik helyezett tárgyjutalomban és oklevélben részesül.

Ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadó: 2017. június 8. napján, csütörtökön délután 14.00. órakor lesz a RIDENS Szakgimnázium, Szakiskola Készségfejlesztő Iskola és Kollégium aulájában. A díjátadón fényképek készülnek, melyek az iskola honlapján, facebook oldalán is megjelennek.

Egyéb:            Rajzod hátoldalára írd fel alkotásod címét, neved, iskolád, évfolyamod, betöltött életkorod, és felkészítő tanárod nevét (ha van).

Pályázatod benyújtásával automatikusan hozzájárulsz ahhoz, hogy azok egy kiállítás keretében megtekinthetőek legyenek a RIDENS aulájában, és azt a pályázat kiírója szabadon felhasználhassa, kommunikációs csatornáin megjelentesse. Ha még nem töltötted be a 18. évet, a rajzod mellé szülői hozzájárulást kérünk (mellékletként a hozzájáruló nyomtatvány csatolva).

Várjuk rajzaitokat, JÓ ALKOTÁST KÍVÁNUNK!

(a nagyításért katt a képre!)

You may also like...